Բաժիններ՝

Ելակ և թթվասերային կրեմ. արագ ռուլետ, որը թխել հարկավոր չէ

Բաղադրիչներ

1. Լավաշ – 1 հատ
2. Թթվասեր – 2 ճ/գ
3. Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի
4. Ելակ – 0.3 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Ելակը լվանալ, չորացնել և կտրատել:

2. Թթվասերը խառնել շաքարի փոշու հետ:

3. Լավաշը երկու մասի բաժանել:

4. Լավաշի մի մասի վրա տարածել թթվասերային կրեմը և շարել ելակները:

5. Լավաշը ռուլետի նման փաթաթել: Թողնել 5 րոպե և մատուցելուց առաջ վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս