Բաժիններ՝

Եթե սիրում եք ծովախեցգետին, ապա այս ապուրը Ձեզ հաստատ դուր կգա

Բաղադրիչներ

1. Ջուր – 2 լ
2. Սերուցքային պանիր – 400 գ
3. Կարտոֆիլ – 300-400 գ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Գազար – 1 հատ
6. Ծովախեցգետին – 500 գ
7. Բուսայուղ – 40 մլ
8. Աղ՝ ըստ ցանկության
9. Կանաչի (սամիթ, մաղադանոս, ուրց)՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրն ավելացնել եռացող ջրի մեջ:

2. Ավելացնել կտրատված կարտոֆիլը, եփել մինչև փափկի:

3. Այնուհետև ապուրին ավելացնել բուսայուղով տապակված սոխը և գազարը:

4. Ծովախեցգետինները մաքրել, լցնել ապուրի մեջ և եռացնել:

5. Ապուրին ըստ ցանկության՝ ավելացնել կանաչիներ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս