Բժիշկները խորհուրդ են տալիս ավելացնել այս մթերքի օգտագործումն ամառային ամիսներին։
Նրանք պարզաբանել են, որ առատ քրտնարտադրության և մարդու կողմից օգտագործվող ջրի քանակի ավելացման պայմաններում կարող է տեղի ունենալ արյան «ջրիկացում», ինչի հետևանքով օրգանիզմից դուրս կգան կարևոր միկրոէլեմենտները։
Ինչպես գրում է newsyou.info–ն, ամերիկացի գիտնականները հայտարարել են, որ շոգ օրերին հարկավոր է օգտագործել ավելի շատ աղ։ Այդ կերպ մարդը կարող է պաշտպանել օրգանիզմը վատառողջ վիճակից, որը բացատրվում է կարևոր միկրոէլեմենտների կորստով։ Աղի ամերիկյան ինստիտուտի մասնագետների պնդմամբ, աղի պակասի պատճառով մարդու օրգանիզմը կարող է լրջորեն վնասվել։
Загружается новость ... "Лево"
Նրանք պարզաբանել են, որ առատ քրտնարտադրության և մարդու կողմից օգտագործվող ջրի քանակի ավելացման պայմաններում կարող է տեղի ունենալ արյան «ջրիկացում», ինչի հետևանքով օրգանիզմից դուրս կգան կարևոր միկրոէլեմենտները։
Շոգ օրերին քրտնքի հե...