Դեպի վերեւ

Ինչպես պատրաստել սպագետի «Բոլոնեզ»

orer.am04/29/2016, 2:55
  • Email
  • Facebook
  • Twitter

Ինչպես պատրաստել սպագետի «Բոլոնեզ»

320 գր սպագետին խաշել, քամել, անցկացնել սառը ջրով: Մանր կտրտած 1 գլուխ սոխը տապակել 2 ճաշի գդալ ձեթով, ավելացնել 1 պճեղ ճզմած սխտոր, 300 գր աղացած տավարի միս, վրան լցնել այնքան ջուր, որ միսը ծածկվի, եփել՝ մինչև ջուրը գոլորշիանա, ավելացնել 2 ճաշի գդալ տոմատ, վերցնել գազի վրայից, ավելացնել աղ, սև բիբար, կտրտած մաղադանոս, խառնել, լ...

Կարդալ ամբողջովին

Եղանակ

Ջերմ {{currentData.temp}}℃
Քամի {{currentData.wind}}կմ/ժ
Խոնավ {{currentData.humidity}}
  • Երեւան
  • Աբովյան
  • Ծաղկաձոր
  • Սեւան
  • Գյումրի
  • Էջմիածին
  • Դիլիջան
  • Վանաձոր
  • Աշտարակ
7 օրվա տեսություն

Փոխարժեքներ

Առք Վաճառք
USD 482.75 484.5
EUR 517 523
RUR 8.34 8.42
ավելին
Արդեն հասանելի է
Դեպի վերեւ