Blognews.am-ը գրում է.
Հետաքրքիր փաստեր գազրեը բաց թողնելու մասին, որոնց մասին դուք հաստատ չգիտեք:
1. Միջինը, աղիքից կենսագործունեության գազանման արտադրանքի մեկ արտանետումը պարունակում է`
59 տոկոս ազոտ 21 տոկոս ջրածին 9 տոկոս ածխաթթու գազ 7 տոկոս մեթան 4 տոկոս թթվածին 1 տոկոսից քիչ են կազմում տհաճ հոտը պայմանավորող բաղադրիչները:2. Գազերի ջերմաստիճանը «կրակոցի» պահին կազմում է 36,9*С
3. Գազերի արտանետումը աղիքից կազմում է վայրկյանում ավելի քան 3 մետր
4. Մարդ օրական արտադրում է մոտ կես լիտր գազանման արտադրանք
5. Կանայք հոտ են հանում նույնքան, որքան տղամարդիկ
6. Գազը, որը նման տհաճ հոտ է ...
Կարդալ ամբողջովին