Ամերիկացի գիտնականները պարզել են, որ կետոգենային սննդակարգը, որը հիմնված է ճարպերի օգտագործման վրա, կարող է պաշտպանել մարմինը գրիպից: Այդ մասին հայտնում է Science Immunology- ը:
Մասնագետները հետազոտություն են անցկացրել կրծողների վրա. մի խումբը մեկ շաբաթվա ընթացքում կերակրվել է մեծ քանակությամբ ճարպոտ սնունդով, իսկ մյուսը հիմնականում ածխաջրերով: Այնուհետև նրանք վարակվել են գրիպի վիրուսով, որի արդյունքում կենդանիները, որոնք ճարպ են կերել, հիվանդությունը շատ ավելի...
Կարդալ ամբողջովին