Բժիշկ-դիետոլոգ Ելենա Սոլոմատինան հայտնել է, թե ում և ինչով կարող է վտանգավոր լինել սեխի օգտագործումը՝ փոխանցում է «Վեչեռնայա Մոսկվա»-ն:
Մասնագետի խոսքով՝ սեխը պետք է ուտել դատարկ ստամոքսին, քանի որ լիքը ստամոքսում այն կարող է առաջացնել խանգարում:
Այս բանջարեղենը հակացուցված է ստամոքսաաղիքային տրակտի հիվանդություն ունեցող մարդկանց, ինչպես նաև խորհուրդ չի տրվում դիաբետով հիվանդներին՝ մեծ քանակությամբ շաքարի պատճառով:
Սոլոմատինան նշել է նաև սեխի օգտակար հատկությունները: Այսպես. սեխի միջու...
Կարդալ ամբողջովին